Política de reemborsaments i devolucions

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I CANCEL·LACIONS

Titular: Associació Esportiva Montseny

Adreça: C/ Picasso 26, 08460 Santa Maria de Palautordera, Barcelona

NIF: G65963530

E-mail: montisgnus@gmail.com

Telèfon: 625 413 572

Normes deontològiques: subjectes a les normes deontològiques pròpies.

 

1. DRET DE DEVOLUCIÓ I CANCEL·LACIÓ
El client disposa dun termini màxim de 30 dies des del lliurament del producte o la contractació del servei per desistir, totalment o parcialment, de la compra del producte i/o servei, dacord amb la legislació vigent.

Un cop finalitzat el termini de 30 dies hàbils, MONTSIGNUS no acceptarà devolucions.

La devolució d’un servei s’ha de fer sempre per escrit i seguint el procediment establert.

 

1.1. MOTIUS PELS QUALS UN SERVEI POT REEMBORSAR-SE
Per garantir la satisfacció del client, MONTSIGNUS es reserva el dret de revertir una venda les situacions següents:

– Si el client presenta una raó vàlida per sol·licitar una devolució dins dels 30 dies de la compra.

– Si el client presenta un informe vàlid que el cobrament va ser fraudulent o no autoritzat.

 

2. REEMBORSAMENT DEL PREU DELS PRODUCTES I/O SERVEIS
Sempre que el client hagi seguit el procediment i s’hagin complert els requisits establerts, MONTSIGNUS reemborsarà el preu abonat pel client corresponent als productes retornats, deduïts els costos de devolució, i/o el corresponent als serveis.

Les devolucions parcials d’una comanda donaran lloc a reemborsaments del preu parcial.

MONTSIGNUS gestionarà l’ordre de devolució del preu mitjançant el mateix sistema de pagament utilitzat, en un termini de 72 hores des de la confirmació de la devolució. L’aplicació de la devolució del preu al compte o la targeta del client dependrà de la targeta i de l’entitat emissora. El termini daplicació de la devolució del preu serà de fins a 7 dies per a les targetes de dèbit i de fins a trenta 30 dies per a les targetes de crèdit.

 

3. OBSERVACIONS
Aquesta política de devolucions i cancel·lacions forma part del contracte amb el client com a condició en comprar un servei de MONTSIGNUS. En el moment d’adquirir un servei ud. reconeix que ha llegit i comprès aquesta política de devolucions i cancel·lacions, i accepta quedar obligat pels termes i condicions allà continguts.

Si en qualsevol moment vostè. deixa d’estar d’acord amb aquesta política de devolucions i cancel·lacions o qualsevol part d’aquesta, el seu únic recurs és interrompre l’ús dels serveis de MONTSIGNUS. No obstant això, tingueu en compte que tota transacció que va passar abans de la data del tancament es regirà i estarà controlada en la seva totalitat pels termes d’aquesta política de devolucions i cancel·lacions.