Atenció Canalla! la data, 30 de desembre del 2023

Tanquem l’any un dia abans, com més ens agrada ia prendre pel sac Sant Silvestre!

Si vols passar un matí de trail, sense cap altra pretensió que divertir-te i tancar aquest 2023 de la manera que més ens agrada, “La Sotabosc” és la teva cursa, fes-la corrent, volant, caminant, caminant i corrent o com tu vulguis, nosaltres t’esperem durant 4 hores, passat aquest temps, cardem el camp. 

Imprescindible per participar, haver-te engreixat com un vedell per Nadal i moltes ganes de passar-ho bé.

 Corriols salvatges on has de saber com posar els peus, camins i pista de bosc on podràs obrir gas, pujades de mans als genolls, curtetes això sí, tampoc ens volem flipar, baixades, tot i tot ho trobaràs a “La Sotabosc”.
“La Sotabosc” és una paranoia de cursa, no sabràs si vas o vens, si puges o baixes, una CXM corredora, bé una cxm corredora o un cross a “lu” bèstia, plena de corriols i giragonses, una autèntica trencacames, enguany entre 14 i 15k de pagès, el que vol dir más menos…
Què? t’animes o no t’animes?

Ah! a la Sotabosc no busquis pijotades que no estem per aquestes històries.

Premis per als tres i les tres primeres Mussoles a arribar.

El 30 desembre, vine a Sant Esteve de Palautordera a cremar els canelons, la carn d’olla, el turrons, les neules i tot el que hagis endrapat!

 

LA SOTABOSC no busquem els més ràpids, no busquem els més guapos i guapes, no busquem córrer com daines, només busquem passar un matí de cap d’any fent el que més ens agrada, corrent per la muntanya, en aquest cas pel sotabosc del Montseny, tu decideixes el ritme, tu decideixes si corres, voles o camines, o camines i corres, només busquem diversió.

 

LA SOTABOSC

Dia: 30 de desembre del 2023.

Població: Sant Esteve de Palautordera (Barcelona).

LLoc de sortida: Complex Esportiu Júlia, Sant Esteve de Palautordera.

Distància: entre 14 i 15k de pagès, el que vol dir més menys

Desnivell + acumulat 352

Entrega de dorsals: Dissabte 30 de desembre de 08:30h a 09:30h al Complex Esportiu Júlia.

Modalitat: Cursa per muntanya / Cross / Marxa, la veritat, no ho tenim molt clar.

Hora de sortida: 10:00h am des del Complex Esportiu Júlia.

Temps màxim per fer la cursa: 3h :30min.

Avituallaments: 3, més l’arribada, total 4.

Distància: un 14k més menys 😉

Desnivell positiu 352 +

Obsequi: Samarreta de “La Sotabosc” per a tots els participants.

(Per temes de producció, només podem garantir la samarreta per a les inscripcions realitzades abans del 10 de desembre).

 

Si us plau, abans de realitzar la inscripció llegeix atentament el reglament de “La Sotabosc”, en la seva totalitat, no és molt llarg, i només t’ocuparà uns pocs minuts.

Moltes gràcies.

Si us plau, abans de realitzar la teva inscripció, llegeix el reglament de “La Sotabosc” en la seva totalitat, no és molt llarg i només us ocuparà uns pocs minuts. 

Moltes gràcies.

   -Aquest reglament en la seva totalitat és d’ús obligat per tots els participants inscrits i, per a totes les modalitats i categories de la Sotabosc.

-La Sotabosc te sortida i arribada a Sant Esteve de Palautordera (Montseny).

-La inscripció és personal i intransferible i és realitzarà exclusivament mitjançant l’enllaç a la pagina web oficial https://montsignus.com/la-sotabosc/

Condicions de cursa

– La Sotabosc donarà un temps límit per fer la cursa de 3h 30 minuts.

– El dorsal haurà de ser ben visible, qui no el dugui no entrarà a la classificació, si es que en tenim 😉

– Els corredors han de seguir en tot moment les cintes d’abalisament, aquest serà marcat durant la setmana prèvia a la cursa, no en va, l’organització no pot fer-se responsable de les possibles incidències per part de tercers malintencionadament.

Us recomanem que us envieu la ubicació de sortida al mòbil o utilitzeu un gps, en el pitjor dels casos, ens truqueu via telèfon o tamtam i vindrem a buscar-vos, si estem molt cansats trigarem un xic.

– L’organització es farà càrrec, del trasllat de tot corredor lesionat fins al punt medicalitzat, disposat per a aquestes incidències, on seran avaluats per tècnics sanitaris, els corredors que vulguin abandonar la cursa per altres circumstàncies, ho faran amb els seus propis mitjans.

– L’organització no es fa responsable de possibles accidents o lesions dels participants, cada corredor ha de ser conscient de per on correm i el tipus de terreny pel qual s’està desenvolupant la cursa, adequant els ritmes de carrera a les circumstàncies específiques de cada tram, recalquem la importància de conèixer els nostres límits tant físics com tècnics, així com de saber quin tipus d’indumentària vestir.

La Samarreta

 Per temes de producció, només podem garantir la samarreta per els inscrits abans del 10 de desembre, ja ho sabeu, després no ens ploreu.

Menors

-Els menors de 18 anys només podran participar sota permís dels seus pares o tutors legals, i aquests reconeixen haver llegit i entès el reglament de la Sotabosc així com ser conscients de la duresa del recorregut de la cursa i asseguren que els menors són completament aptes per afrontar la duresa de la cursa, i es fan ells mateixos responsables únics de la participació del menor.

Serà motiu de desqualificació:

 • Ser un ranci.
 • No venir amb un somriure.
 • No portar el dorsal en un lloc ben visible, per a facilitar la tasca dels controls.
 • No tenir cura de l’entorn per on es desenvolupa la prova, o actituds poc respectuoses amb la resta de participants.
 • No avisar al control més proper o no prestar auxili a qualsevol participant que pugui sofrir algun tipus d’accident.
 • Superar el temps marcats per l’organització.
 • Ser un hater, estem fins els collons de la gent gris que només tira merda per les xxss, aporta o aparta.

El participant que es vegi indisposat per alguna raó, haurà, estarà obligat abandonar la seva participació, l’organització de la cursa mai no obliga a ningú a seguir amb la seva participació, i en aquestes circumstàncies el participant haurà de donar avís mitjançant: el telèfon imprès al dorsal o bé al 112, segons ell consideri, i en el cas d’abandonament pels seus propis medis, aquest comunicarà l’abandó a l’organització.

Política de devolucions

– El participant podrà reclamar el import de la seva inscripció sense cap justificació fins l’u de desembre, i aquesta devolució serà del 60% del import total, a partir d’aquesta data el corredor/a perdrà aquest dret i ja no és realitzaran ni devolucions ni canvis de cap tipus.

– En cas de cancel·lació de la cursa, i sempre per causes de força major alienes a la voluntat de l’organització, sempre que aquesta sigui abans del 15 de desembre l’organització proposarà una data alternativa, aquesta data no sobrepassarà mai el mes de març, i el corredor podrà optar a córrer aquesta data, traslladar la seva inscripció a la següent edició, o bé reclamar el 50% (pringuem nosaltres i pringueu vosaltres, una putada) de l’import de la seva inscripció.

– L’organització es reserva el dret de modificar el recorregut, així com la data o bé l’hora de sortida si per qualsevol circumstància ho creu convenient, sense dret a la reclamació del import de la inscripció per part del participant.

– A partir del16 de desembre aquest inclòs, en cas d’anul·lació o bé aplaçament de la cursa, sempre per causes de força major, i alienes a l’organització, el corredor no tindrà dret a la reclamació de l’import de la seva inscripció.

– El participant tindrà un termini de 14 dies, des que l’organització comunica la nova data, per comunicar la seva opció, aquesta comunicació es realitzarà exclusivament a través del correu electrònic lasotabosc@gmail.com

– Tot corredor que no estigui d’acord amb la política de devolucions, i abans de realitzar la seva inscripció, pot enviar un mail a lasotabosc@gmail.com on serà ates individualment ja que les regles les hem posat nosaltres i també volem que digueu la vostre.

– Un cop realitzada la inscripció aquesta no podrà ser modificada per cap motiu, EI! PER CAP MOTIU EH!

Mitjançant el registre i el pagament de la meva inscripció MANIFESTO:

 1. Que he llegit, entès i accepto íntegrament el reglament de la prova esportiva denominada “Sotabosc”, amb sortida i arribada a Sant Esteve de Palautordera.
 2. Que estic segur d’estar física i psicològicament ben preparat per realitzar la prova i que segueixo els controls mèdics adequats per garantir que disposo de prou bona salut i de no patir cap malaltia, al·lèrgia, defecte físic, lesió o afecció cardiorespiratòria que desaconselli la meva participació a la cursa.
 3. Que sóc plenament conscient de la duresa de la prova, del recorregut, perfil i distància de la mateixa, els quals he consultat prèviament al web https://montsignus.com/la-sotabosc/
 4. Que sóc conscient que aquest tipus de proves comporten un risc addicional pels participants. Per això, hi assisteixo de manera voluntària i amb iniciativa pròpia, assumint íntegrament els riscos i les conseqüències derivades de la meva participació.
 5. Que disposo dels materials, mitjans, coneixements i destreses tècniques suficients per garantir la meva pròpia seguretat, en

 l’entorn i en condicions de plena autonomia. Que disposo també del

 material esportiu i de seguretat exigit per l’organització per el dia de la prova, garantint que aquest es troba en bon estat, que sé utilitzar- lo adequadament i que el duré damunt meu durant tota la prova.

 1. Que em comprometo a complir les normes i els protocols de

 seguretat establerts per l’organització de la cursa, en la qual hi prenc part, així com a mantenir un comportament responsable que no faci augmentar els riscos per a la meva integritat física o psíquica. Seguiré les instruccions i acataré les

 decisions que prenguin des de l’organització (voluntaris, jutges, metges i organitzadors) en temes de seguretat.

 1. Que autoritzo als Serveis Mèdics de la prova a que em practiquin qualsevol cura o prova diagnòstica que ells considerin en qualsevol

 moment de la prova, l’hagi o no sol·licitat jo mateix. Davant dels seus requeriments, em comprometo a abandonar la prova i/o permetre la meva hospitalització, si ells ho creuen necessari per a la meva salut.

 1. Que autoritzo a l’organització de la prova així com a les empreses

 col·laboradores d’aquesta a fer i utilitzar qualsevol fotografia, filmació o gravació que es faci, sempre i quant estigui relacionada amb la meva participació en aquest esdeveniment, i a no percebre cap tipus de contraprestació a canvi.

 1. *Que abans o durant la prova consumiré substàncies prohibides, considerades com a dòping per les federacions

 d’atletisme i muntanya (ho heu llegit bé).

 1. Que sóc conscient que el meu dorsal és personal i intransferible, per la qual cosa no el cediré o vendré a cap altra persona, inclús en el cas que jo no pugui assistir a la prova, sense el consentiment de

 l’organització.

 1. Que participo voluntàriament i sota la meva pròpia responsabilitat a la prova. Per tant, exonero de qualsevol

 responsabilitat a l’organització, col·laboradors, patrocinadors i altres participants, per qualsevol dany físic o material que es produeixi en la meva persona i, per tant, renuncio a interposar denúncia o demanda contra els esmentats.

 1. Que em comprometo a seguir les pautes generals de respecte als demés i al medi ambient que es relacionen tot seguit: a) Transitar amb prudència i segons les normes establertes per pistes i carreteres obertes al trànsit. b) Transitar a poc a poc en presència de persones, animals o vehicles. c) No provocar alteracions en els processos i en el funcionament natural dels ecosistemes. d) No deteriorar els recursos biòtics, geològics, culturals o, en general, el paisatge. e) Esquivar o evitar les zones mediambientalment sensibles. f) Realitzar les necessitats fisiològiques en els llocs

 adients o, en tot cas, fora de l’aigua i lluny de llocs de pas o reunió de persones. g) No encendre foc ni provocar situacions de risc

 d’incendi. h) No utilitzar o instal·lar cap tipus d’estructura o element que deixi empremta permanent en el medi. i) No llençar ni abandonar objectes o residus sòlids o líquids fora dels llocs

habilitats expressament per a la recollida d’aquests. j) No sortir del recorregut marcat. k) Tancar les tanques o fils per bestiar, que em vegi obligat a obrir al meu pas.

 

El dret a la pròpia imatge és un dret reconegut en l’article 18.1 de la Constitució i regulat en la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge, així com en l’aplicació de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, de 13 de desembre. L’acceptació del present reglament implica obligatòriament que el participant autoritza a l’organització de la “Sotabosc” a la realització de fotografies i filmació de la seva participació a la “Sotabosc”, i els dóna el seu consentiment per la seva difusió i explotació comercial i publicitària de totes les imatges preses durant el la cursa, en les quals resulti clarament identificable, sense dret per part del corredor a rebre cap compensació econòmica.

Tots els participants a la “Sotabosc” cedeixen les seves dades personals a l’organització així com a les empreses col·laboradores d’aquesta, en el cas de no estar d’acord en aquest punt, podeu enviar un mail a lasotabosc@gmail.com on sereu donats de baixa immediatament.

Categories.

Absoluts, tots els corredors inscrits. Opten a podi:

Els/es tres primers/es classificats/des.

-Aquest reglament pot ser modificat a mesura que s’acosta el dia de la prova, segons imprevistos aliens o interns de l’organització.

 • La participació a la cursa, suposa l’acceptació d’aquest reglament en la seva totalitat, així com eximeix als organitzadors de qualsevol responsabilitat en cas d’accident o lesió.

IMPORTANT,si us plau, en el cas de no estar d’acord amb qualsevol punt d’aquest reglament NO feu la vostra inscripció, no la feu, ho heu entès? No la feu o bé envieu un mail a lasotabosc@gmail.com abans de fer-la efectiva. Ens és del tot impossible organitzar cap cursa fora d’aquest marc, moltes gràcies.

-Alguns punt d’aquest reglament són clàusules d’adhesió, amb el que no han estat negociats individualment pels participants, en aquest sentit i, si és del vostra interès, us atendrem individualment, només heu d’enviar un mail a lasotabosc@gmail.com

-L’organització es reserva el dret, de realitzar inscripcions o canvis el mateix dia de la cursa. Les inscripcions presencials tindran un SOBRECOST DE 5€

-Totes les reclamacions ens tramitaran exclusivament mitjançant el mail lasotabosc@gmail.com i no seran valides les comunicades per xarxes socials o bé qualsevol altre mitjà.

TOT ALLÒ QUE NO ESTIGUI PREVIST QUEDA SOTA LA DECISIÓ DE L’ORGANITZACIÓ.

 

 • *Aquest punt lògicament està fora de reglament.