QUI SOM?

Mont-signus una empresa jove però amb més de 10 anys d’experiencia que neix des del cor de les curses de muntanya, començant com a corredors de muntanya, per passar a l’organització d’aquestes en el 2010 com amateurs i en l’actualitat, de forma professional.

La nostra passió és la muntanya, la nostra passió són els esdeveniments outdoor el trail la btt… si busques un servei integral per al teu esdeveniment, no ho dubtis, “Mont-signus events” et donarà resposta a tot el que necessitis…

Gestió integral, gestió individual, disseny, webs, cronometratge, muntatge, imatge, xxss, marcatge de la teva cursa, servei de radiocontrol… El que vulguis, el que et calgui, parlem…

Antecedents

Va començar organitzant el Trail de Sant Esteve (TSE) l’any 2008, prova que va començar amb 27 km i 1500+ de desnivell, per ampliar el seu repertori en successives edicions amb l’Speed ​​Trail (13 km i 500+) i la Mini trail (una de les poques proves d’autèntica muntanya que es feien per als petits a tot Catalunya en aquells moments).

L’èxit de convocatòria d’aquestes curses, ens porta a organitzar dos anys més tard la prova reina del Parc Natural del Montseny, la “Marató del Montseny” (MdM), amb 42 km i una mica més de 2.700+ de desnivell.

L’èxit rotund de convocatòria en la seva primera edició ens anima a fer les coses de manera diferent, enfocant la prova com un gran esdeveniment a nivell nacional i no com una simple carrera local. Així doncs, la FEDME ens va concedir, ser la seu del Campionat d’Espanya de Clubs Gran Premi BUFF-Salomon al 2014 i un any més tard vem formar part del calendari de la Copa de la FEDME també. Al 2012 vam incloure una cursa vertical el dia abans de la MdM, anomenada “La Sitja del Llop”, amb 1.160+ en els seus escassos 6,5 km amb sortida al Poble del Montseny i arribada al Turó de l’Home.

Aquestes dues proves, formaran part de les Skyrunning National Sèries Spain & Andorra els anys 2014 i 2015 de la Federació internacional (ISF), cadascuna en la seva disciplina corresponent, i al 2016 hem tancat la Copa d’Espanya de carreras en línea de la FEDME. La idea de ser una prova d’ambit nacional i mirant a la internacionalitat, és la de potenciar el turisme del Montseny que tanta falta fa.

L’any 2015, neix l’ Ultra Montseny amb la mateixa filosofia, però amb la peculiaritat que cada any, el protagonista és un municipi diferent dins el parc natural del Montseny, aquesta carrera conjumina un munt d’entitats del parc, creant sinèrgies entre nosaltres, així doncs, el CE de Seva i Viladrau són dos protagonistes indispensables en aquesta cursa com no ho són menys, els Caminaires de Vilamajor, el Club de Cànoves Triescicling, i la gent dels Tres Pics i Resopor de Cardedeu,  així mateix, tots aquests esdeveniments no serien possible, sense l’inestimable ajuda dels centenars de voluntaris que ens donen suport, i molt especialment del C.E Palautordera, moltes gràcies a tots!

“Viu l’esport,
viu el montseny.”

Inscriu-te ja a les nostres maratons i gaudeix de l’esport i del Parc Natural del Monseny com mai ho havies imaginat.

Patrocinadors i col·laboradors

Ets una empresa i busques una patrocini relacionat amb el nostre món? Parlem! 

Des “Mont-signus events” tenim mil i una opcions que de bén segur encaixen amb el que estàs buscant. Donarem visibilitat a la teva marca mitjançant les nostres webs, xarxes socials, vídeos promocionals i de resum de cada esdeveniment  així com espais reservats en línies de meta. Parlem?

RUN

viu el montseny

Contacta

Informació de contacte